Taulukko-ominaisuuden perusteet ja luonti

(

03.01

)

Excelissä taulukko-sana on hieman liian käytetty. Se on taulukkolaskentaohjelma, jossa on ideaalitapauksessa taulukkomuotoista dataa taulukkoina. Kaiken lisäksi siinä löytyy oma taulukko-ominaisuus, joka on (ehkä juurikin sen nimen takia) huonosti tiedossa. Se on kuitenkin todella monipuolinen ominaisuus, joka mahdollistaa todella tehokkaan tavan lajitella ja suodattaa taulukkoa. Näiden lisäksi summariviä hyödyntämälle voi taulukko-ominaisuudella tehdä nopeita yhteenvetoja. Taulukko-ominaisuus myös tarjoaa uuden (huomattavasti luettavamman) tavan tehdä soluviittauksia ja vähentää virheiden määrä.

1. Testaa osaamisesi

Testaa nykyinen osaamisesi. Mikä onkaan tärkeämpää, kuin tietää mitä osaa ja mitä ei. Uuden oppimisessa tärkeä on tietää mitä ei tiedä.

Osaamistesti antaa sinulle tarkan kuvan osaamistasostasi ja se on täysin ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä.

2. Opiskele

Katso tämä ja 4 vapaavalintaista videota ilmaiseksi

Ja koe Futuedun tapa oppia

Rekisteröidy ja kokeile ilmaiseksiKirjaudu sisään

3. Harjoittele

Laita opitut asiat heti käytäntöön ja harjoittele itse ohjelmistossa tai monivalintakysymyksillä. Pääset kokeilemaan tätä ja 4 muuta vapaavalintaista videota rekisteröitymällä ilmaiseksi.

4. Vahvista osaaminen

Tarkista osaatko aiheet ja todenna osaaminen. Pääset kokeilemaan tätä ja 4 muuta vapaavalintaista videota rekisteröitymällä ilmaiseksi.