Miksi sinä ja työntekijäsi
tulette rakastamaan Futuedua

💕

Räätälöityä oppimista.
Jokaiselle.

Jokaisella on oma lähtötaso. Jokainen oppii omaan tahtiin. Futuedu on luotu tähän.

Jos olet järjestänyt yhdenkin koulutuksen ryhmälle, tiedätkin jo palautteen: "liian nopeaa" "liian hidasta" "liian vaikeaa" "liian helppoa".

Futuedu koulutus on kaikille juuri oikean haastavaa ja etenee juuri oikeaa tahtia.

Helppo ja nopea.
Käyttää ja ottaa käyttöön.

Futuedun käyttöliittymän ytimessä on selkeys ja helppokäyttöisyys. Se on myös lähtökohtamme käyttöönottoon, joka tapahtuu 15 minuutin esittelytilaisuuksissa henkilöstöllenne. Tässä ajassa saadaan opiskelut alkuun ja vastataan kaikkiin kysymyksiin.

Yksi Futuedu.
Kaikki osaamisratkaisut.

Futuedu ratkaisee kaikki ohjelmisto-osaamisen kehittämisen tarpeet. Oli kyseessä sitten nykyhenkilöstön osaamisen kartoitus, työnhakijoiden osaamisen testaaminen, henkilökohtaisesti räätälöidyn opiskelun mahdollistaminen tai koulutuspäivien järjestäminen.

Osaamisen testaaminen

Nykyisten tai potentiaalisten työntekijöiden oikean osaamisen selvittäminen antaa arvokasta tietoa päätöksien tueksi.

Henkilöstön osaamisen kehittäminen

Mitä enemmän henkilöstöä ja mitä vaihtelevampia työnkuvia heillä on, sitä tärkeämpää on tarjota jokaiselle henkilökohtainen tapa oppia.

Uusien työntekijöiden perehdytys

Onko olemassa parempaa aikaa nostaa uusien työntekijöiden osaaminen huipputasolle, kuin työhön perehdytyksen yhteydessä, ennen kiireiden alkua, osana onboardingia.

Koulutuspäivä, henkilökohtaisesti räätälöitynä

"Flipped classroom" tai "käännetty opetus" yhdistää perinteisen koulutuksen ja Futuedun parhaat puolet: henkilökohtaisesti räätälöityä opiskelua, tiettynä, opiskeluun varattuna aikana, kouluttajan tuella.

GDPR ja käyttäjädata EU:ssa.
+ 5 muuta syytä valita Futuedu

GDPR ja käyttäjädata vain EU:ssa

Futuedun ytimessä on tarjota tietoturvallinen palvelu, jotta kaiken energian voi keskittää oppimiseen, ei turvallisuudesta miettimiseen. Kaikki käyttäjädata säilytetään vain EU:n alueella, kuten kaikkien pitäisi tehdä.

Arvokasta tietoa oikeasta osaamisesta

Henkilöstö ja heidän osaaminen on organisaation tärkein resurssi. Ymmärrys oikeasta osaamisesta mahdollistaa niin osaamisen kehittämisen, kuin resurssien paremman kohdentamisen ja paremmat rekrytoinnit.

Oikeasti jokaiselle henkilökohtaisesti räätälöityä oppimista

Jos olet järjestänyt yhdenkin koulutuksen isommalle ryhmälle, tiedät jo ennalta palautteen: liian nopeaa, liian hidasta, liian vaikeaa ja liian helppoa. Ei enää keskiverron kouluttamista, vaan oikeasti jokaiselle henkilökohtaisesti räätälöityä koulutusta.

Aktiivista oppimista

Futuedun oppimisen ytimessä on henkilökohtaisen räätälöinnin lisäksi aktiivinen oppiminen. Ohjelmiston logiikan oppiminen vaatii niiden tekemistä, ei vain passiivista seuraamista.
Futuedussa onkin monipuolisesti monivalintaharjoituksia ja suoraan ohjelmistossa tehtäviä harjoituksia.

Kaikki sisällöt, yhdessä paketissa

Ohjelmat ja tarpeet kehittyvät jatkuvasti - niin myös Futuedu. Koska jokaisen työntekijän kehitystarpeet ovat uniikit, on Futuedun kaikki nykyinen ja tuleva sisältö aina saatavilla samalla lisenssillä. Jokaisella on tilaa kasvaa omaan potentiaaliinsa.

Suomalainen palvelu, alusta loppuun

Futuedu on täysin kotimainen palvelu, materiaalin tuotannosta alustan koodaukseen.
Nostetaan yhdessä Suomi maailman osaavammaksi maaksi!

Kiinnostuitko?
Varaa demo tai lähetä viestiä.

Aloita tästä