Futuredu Oy

Kehittämässä suomalaista softakoulutusta rennolla ja tuoreella otteella jo vuodesta 2015.

Perustettu tulevaisuutta varten

Futuredu Oy perustettiin vuonna 2015 tarpeeseen. Huomasimme työpaikoillamme, että ohjelmistojen käyttö oli todella huonolla tasolla, vaikka  ne olivat pääasiallisia työkaluja työntekoon. Futuredu syntyi kun tämän huomion yhdisti vakaaseen uskomukseemme, että tulevaisuudessa tietotyö tulee olemaan yhä tärkeämmässä roolissa yritysten menestyksessä. Uskomuksemme tähän tulevaisuuteen on vain kasvanut.

Aloitimme tekemään lähikoulutuksia sekä "perinteisiä" verkkokursseja, jotka pohjautuivat passiiviseen videoiden katseluun Excelkoulu-nimellä. Olemme neljän viimeisen vuoden aikana päässeet tekemään yhteistyötä Suomen menestyneimpien yritysten kanssa, kuten Sanoma, Unilever, Airam, Deloitte, Kaukokiito, AirPro ja SitoWise.

Tänä aikana keräsimme paljon uutta osaamista ja ennen kaikkea ymmärrystä softien käytöstä sekä softakoulutuksen haasteista ja mahdollisuuksista. Yhdistimme kaiken tietomme ja ymmärryksemme uuteen Futueduun. Uuden palvelumme ytimessä on yksilölähtöinen jatkuva oppiminen, joka perustuu tekemällä oppimiseen. Softakoulutukset holy grail.

Ota yhteyttä

Futuredu Oy

2670123-5

Lapinlahdenkatu 16 (c/o Maria 01)
00180, Helsinki, Finland

terve@futuedu.com

+358 50 384 8118

Kaikki kysymykset, ajatukset, palautteet ja ideat ovat enemmän kuin tervetulleita =)

Kiitos viestistä! Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.
Oho! Jokin meni pieleen. Kokeile ihmeessä uudelleen.