Futuredu Oy

Kehittämässä suomalaista softakoulutusta rennolla ja tuoreella otteella jo vuodesta 2015.

Perustettu tulevaisuutta varten

Futuredu Oy perustettiin vuonna 2015 tarpeeseen. Huomasimme työpaikoillamme, että ohjelmistojen käyttö oli todella huonolla tasolla, vaikka  ne olivat pääasiallisia työkaluja työntekoon. Futuredu syntyi kun tämän huomion yhdisti vakaaseen uskomukseemme, että tulevaisuudessa tietotyö tulee olemaan yhä tärkeämmässä roolissa yritysten menestyksessä. Uskomuksemme tähän tulevaisuuteen on vain kasvanut.

Aloitimme tekemään lähikoulutuksia sekä "perinteisiä" verkkokursseja, jotka pohjautuivat passiiviseen videoiden katseluun Excelkoulu-nimellä. Olemme viiden viimeisen vuoden aikana päässeet tekemään yhteistyötä Suomen menestyneimpien yritysten kanssa, kuten Sanoma, Unilever, Airam, Deloitte, Kaukokiito, AirPro ja SitoWise.

Tänä aikana keräsimme paljon uutta osaamista ja ennen kaikkea ymmärrystä softien käytöstä sekä softakoulutuksen haasteista ja mahdollisuuksista. Yhdistimme kaiken tietomme ja ymmärryksemme sekä visiomme teknologian todellisesta hyödyntämisestä softakoulutuksessa. Uuden palvelumme ytimessä on yksilölähtöinen, räätälöity ja mielekäs oppiminen, joka perustuu tekemällä oppimiseen. Tämä palvelu on Futuedu.

Ota yhteyttä

Futuredu Oy - 2670123-5
Lapinlahdenkatu 16
(c/o Maria 01)
00180, Helsinki, Finland
+358 50 384 8118

Avoin yhteydenotto

Kaikki palaute ja muu yhteydenotto on enemmän kuin tervetullutta! Jos haluat suoraan tarjouspyynnön usealle lisenssille, kirjoita viestiin haluttu määrä.

Kiitos viestistä! Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.
Oho! Jokin meni pieleen. Kokeile ihmeessä uudelleen.