Futuedu Oy

Kehittämässä suomalaista softakoulutusta rennolla ja tuoreella otteella - datalähtöisesti.

Ensimmäinen yrityksemme, Excelkoulu Oy (aiemmin Futuredu Oy), perustettiin vuonna 2015 tarpeeseen. Huomasimme työpaikoillamme, että ohjelmistojen käyttö oli todella huonolla tasolla, vaikka  ne olivat pääasiallisia työkaluja työntekoon. Futuredu syntyi kun tämän huomion yhdisti vakaaseen uskomukseemme, että tulevaisuudessa tietotyö tulee olemaan yhä tärkeämmässä roolissa yritysten menestyksessä. Uskomuksemme tähän tulevaisuuteen on vain kasvanut.

Aloitimme tekemään lähikoulutuksia sekä "perinteisiä" verkkokursseja, jotka pohjautuivat passiiviseen videoiden katseluun Excelkoulu-nimellä. Olemme viiden viimeisen vuoden aikana päässeet tekemään yhteistyötä Suomen menestyneimpien yritysten kanssa, kuten Sanoma, Unilever, Airam, Deloitte, Kaukokiito, AirPro ja SitoWise.

Tänä aikana keräsimme paljon uutta osaamista ja ennen kaikkea ymmärrystä softien käytöstä sekä softakoulutuksen haasteista ja mahdollisuuksista. Yhdistimme kaiken tietomme ja ymmärryksemme sekä visiomme teknologian todellisesta hyödyntämisestä softakoulutuksessa. Uuden palvelumme ytimessä on yksilölähtöinen, räätälöity ja mielekäs oppiminen, joka perustuu tekemällä oppimiseen. Tämä palvelu on Futuedu.

Futuedu on ohjelmistotaitojen verkkokoulutuspalvelu, jonka ytimessä on nostaa suomalaisten tietotyöntekijöiden tärkeimpien ohjelmistojen osaamista.

Kuulemme mielellämme sinusta!

Lähetä meille vapaamuotoinen viesti tai vaihtoehtoisesti sähköpostia

Kiitos viestistä! Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.
Oho! Jokin meni pieleen. Kokeile ihmeessä uudelleen.
Tietosuojaseloste

Yhteystiedot

Futuedu Oy
050 384 8118