Futuredu Oy

Kehittämässä suomalaista softakoulutusta rennolla ja tuoreella otteella jo vuodesta 2015.

Futuredu Oy perustettiin vuonna 2015 tarpeeseen. Huomasimme työpaikoillamme, että ohjelmistojen käyttö oli todella huonolla tasolla, vaikka  ne olivat pääasiallisia työkaluja työntekoon. Futuredu syntyi kun tämän huomion yhdisti vakaaseen uskomukseemme, että tulevaisuudessa tietotyö tulee olemaan yhä tärkeämmässä roolissa yritysten menestyksessä. Uskomuksemme tähän tulevaisuuteen on vain kasvanut.

Aloitimme tekemään lähikoulutuksia sekä "perinteisiä" verkkokursseja, jotka pohjautuivat passiiviseen videoiden katseluun Excelkoulu-nimellä. Olemme viiden viimeisen vuoden aikana päässeet tekemään yhteistyötä Suomen menestyneimpien yritysten kanssa, kuten Sanoma, Unilever, Airam, Deloitte, Kaukokiito, AirPro ja SitoWise.

Tänä aikana keräsimme paljon uutta osaamista ja ennen kaikkea ymmärrystä softien käytöstä sekä softakoulutuksen haasteista ja mahdollisuuksista. Yhdistimme kaiken tietomme ja ymmärryksemme sekä visiomme teknologian todellisesta hyödyntämisestä softakoulutuksessa. Uuden palvelumme ytimessä on yksilölähtöinen, räätälöity ja mielekäs oppiminen, joka perustuu tekemällä oppimiseen. Tämä palvelu on Futuedu.

Kuulemme mielellämme sinusta!

Lähetä meille vapaamuotoinen viesti tai vaihtoehtoisesti sähköpostia

Kiitos viestistä! Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.
Oho! Jokin meni pieleen. Kokeile ihmeessä uudelleen.
Tietosuojaseloste

Yhteystiedot

Futuredu Oy - 2670123-5
040 220 2663