Hinnoittelu

Kuukausi
Vuosi
Säästä 61%!
Testaaja
Ilmainen
Rekisteröidy
Oppija
19 € / kk
veloitetaan
kuukausittain
19,00 €
peru milloin vain
sis. alv 24 %
Rekisteröidy
Oppiva yritys
Pyydä tarjous
Varaa demo
tai jätä viesti
Aloita tästä
Tarkka kuva osaamisesta alkutesteillä
Testaa osaamisesi Futuedun osaamiskartoituksella opiskelusi alussa. Osaamistesti mukautuu aiempiin vastauksiisi ja antaa sinulle tarkan kuvan osaamisestasi.
Jatkuva ymmärrys osatuista taidoista
Näe tarkasti mitä taitoja osaat ja mitä et. Uuden oppimisessa on erittäin tärkeä tietää mitä ei vielä tiedä. Näin voit myös keskittyä opiskelemaan taitoja, joita et vielä osaa.
Aktiivinen opiskelu interaktiivisilla opetusvideoilla
Futuedussa oppiminen on aina aktiivista, tekemällä oppimista. Tämä alkaa opetusvideoista, jotka ovat interaktiivisa: teet asioita videon sisällä (kirjoitat esim. Excel funktioita), etkä ole vain passiivinen seuraaja.
5 vapaavalintaista
Monipuoliset harjoitukset
Harjoittelu tapahtuu joko monivalintakysymyksillä tai parhaimmillaan itse opeteltavassa ohjelmistossa. Esim. Excelissä on paljon harjoitustyökirjoja, joiden avulla pääset harjoittelemaan taitoja. Syöttäessäsi vastaukset Futueduun vahvistat niiden osaamisen ja saat taas astetta tarkemman kuvan osaamisestasi!
5 vapaavalintaista
Pääsy kaikkeen materiaaliin
Pääset opiskelemaan kaiken nykyisen ja tulevan materiaalin.
Uudet ominaisuudet
Lisäämme Futueduun uuden materiaalin lisäksi myös uusia ominaisuuksia, jotka saat aina automaattisesti heti julkaisun yhteydessä.
Organisaation kehityksen seuranta
Yritysasiakkaille on oma Organisaatio-näkymä, josta voi seurata reaaliajassa koko organisaation oppimista sekä yleisellä, että käyttäjä-tasolla.
Käyttöönottokoulutus kaikille käyttäjille
Järjestämme käyttäjien määrästä riippuen yhden tai useamman käyttöönottokoulutuksen etäyhteydellä. Tämä mahdollistaa käyttäjien tehokkaan alun uusien taitojen opiskeluun!
"Flipped classroom" -koulutuspäivä
Mahdollisuus järjestää lisäpalveluna "flipped classroom", eli käänteisen oppimisen -mukaisia koulutuspäiviä, joissa yhdistyy perinteisen koulutuksen parhaat puolet (varattu aika opiskeluun ja kouluttaja auttamassa) Futuedun parhaisiin puoliin (henkilökohtaisesti räätälöityä opiskelua, joka etenee omaa tahtia). Koulutuspäivät sopivat niin opiskelun alkuun, kuin myöhempäänkin ajankohtaan.

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin ostaa Futuedun itselleni?

Voit ostaa Futuedun Oppija -version maksukortilla rekisteröitymisen jälkeen. Voit ostaessasi valita joko kuukausi- tai vuositilauksen. Tilaus veloitetaan uuden ajanjakson alussa automaattisesti, ellei tilausta peruuteta.

Voinko peruuttaa tilaukseni milloin vain?

Kyllä, kun olet tilannut Futuedun Oppija -version maksukortilla, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa. Tällöin tilaus ei uusiudu automaattisesti jo maksetun ajanjakson (kuukausi tai vuosi) jälkeen. Peruuttaessasi tilauksen Oppija-versio on käytössäsi maksetun ajanjakson loppuun.

Haluan kuulla lisää Futuedusta organisaatiolleni, miten toimin?

Kerromme ilomielin lisää Futuedusta demon (etätapaamisen) merkeissä. Voit lähettää meille viestin lomakkeella tai varata suoraan demoajan.

Miten voin maksaa Futuedun organisaatiolleni?

Yrityksille tarjoamme myös mahdollisuuden maksaa vuositilauksen laskulla.