Ytimessä konkreettiset taidot.
Joita testataan, opitaan ja seurataan.

Futuedu rakentuu konkreettisten taitojen ympärille. Esim. Excelissä taulukon monitasoinen lajittelu. Tämän yksittäisen ja konkreettisen taidon osaaminen voidaan mitata, se voidaan oppia, sitä voi harjoitella ja sen osaamisen voi vahvistaa.

Alla olevassa kuvakaappauksessa jokainen piste on yksittäinen taito, joka on testattu (vaalea väri) tai todennettu (tumma väri). Näistä muodostuu osaaminen, eli Futuscore, joka on yksinkertaisesti osatut taidot.

Futuedun toiminta.
Pähkinänkuoressa.

Lähtötason, eli nykyisten taitojen testaaminen tapahtuu monivalintatestillä, joka mukautuu edellisiin vastauksiin, ja antaa tarkan kuvan osaamisesta nopeasti.

Osaamistestin tulos antaa arvokasta tietoa mitä taitoja osataan ja mitä ei. Tämän jälkeen voidaan keskittyä itselle relevanttien, vielä osaamattomien, taitojen opiskeluun.

Oppiminen on aktiivista ja tapahtuu itse tekemällä, oli kyseessä sitten Futuedun interaktiiviset opetusvideot tai harjoitukset - monivalintatehtävät tai ohjelmistossa tehtävät harjoitukset.

Aktiivisen opiskelun lomassa tehtävät harjoitukset vahvistavat opitun, jolloin tieto ja ymmärrys nykyisestä osaamisesta tarkentuu.

Osaamisen kehitystä voi seurata niin henkilökohtaisesti, kuin organisaation tasolla. Käyttäjät näkevät oman osaamisensa omasta Seuraa-näkymästä. Admin-käyttäjät voivat tarkastella myös koko organisaation kehitystä Organisaatio-näkymästä.

Kiinnostuitko?
Varaa demo tai lähetä viestiä.

Aloita tästä