Tietosuojaseloste

Päivitetty 14.10.2019

Tämä tietosuojaseloste kuvaa, kuinka Futuredu Oy kerää, käsittelee ja luovuttaa henkilötietoja sekä Futuredu-palvelun, että Futuredu-verkkosivun yhteydessä. Lue tämä tietosuojaseloste huolellisesti ennen kuin selaat verkkosivua tai käytät palvelua.

Kuka on rekisterinpitäjä?

Sovellettavan tietosuojalain mukainen rekisterinpitäjä on Futuredu Oy (y-tunnus 2670123-5).

Tietosuojasta vastaa Karri Hiekkanen (karri@futuredu.fi).

Miten keräämme henkilötietoja?

Henkilötietojen kerääminen voi tapahtua usealla eri tavalla:

  • Annat meille tietoa.
  • Palvelun ja verkkosivun käytöstä syntyvät tiedot.
  • Muista lähteistä kerätyt tiedot.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Keräämämme henkilötiedot jakautuvat pääsääntöisesti:

  • Perustietoihin, kuten sinun nimi ja yhteystiedot, sekä edustamasi yrityksen nimi ja yhteystiedot.
  • Asiakassuhdetietoihin, kuten palvelun tilausta koskevat tiedot.
  • Yhteydenotot, kuten sähköpostit, live chat -viestit ja puhelut.
  • Palvelun ja verkkosivujen käyttötiedot, kuten sisäänkirjautumiset, vieraillut sivut, katsotut videot, tehdyt testit, sekä käyttämääsi teknologiaan liittyvät tiedot.

Mihin käytämme henkilötietoja?

Henkilötietoja käytetään yhteydenottoihin, palvelun ja verkkosivun tarjoamiseen, käytön seuraamiseen ja parantamiseen, sekä lain sallimissa puitteissa palveluidemme markkinointiin, potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseen, sisäiseen raportointiin.

Luovutammeko henkilötietoja eteenpäin?

Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Niitä voidaan tapauskohtaisesti luovuttaa toimeksiantonamme kolmansille osapuolille ohjeistamamme tietojen käsittelyä varten. Niitä voidaan myös luovuttaa lain edellyttämillä tavoilla viranomaisille. Niitä voidaan myös luovuttaa käyttäjälisenssisi tilaamalle yrityksellesi tai organisaatiolle, kuten työnantajallesi.

Tietoja voidaan myös säilyttää EU:n ulkopuolella Futuredu Oy:n yhteistyökumppanien palvelimilla. Näillä yrityksillä ei ole oikeutta käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Jos palvelu on tilattu yrityksen nimiin, luovutamme yrityksen käyttäjien käyttötietoja myös yritykselle.

Miten voin vaikuttaa tietojen keräämiseen?

Henkilötietojen kerääminen tapahtuu antamiesi tietojen lisäksi evästeillä, jotka voi poistaa selaimesta. Modernit selaimet mahdollistavat myös evästeiden estämisen sivukohtaisesti.

Miten voin päästä käsiksi tai poistaa tiedot?

Pääset näkemään ja pyytämään muokkauksia henkilötietoihisi lähettämällä meille allekirjoitetun pyynnön kirjeitse osoitteeseen Futuredu Oy (c/o Maria 01), Lapinlahdenkatu 16, 00180, Helsinki.

Voit pyytää meitä poistamaan kaikki henkilötiedot sähköpostin välityksellä (contact@futuredu.fi). Huomioithan, että palvelun käyttö ei onnistu ilman henkilötietoja.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Ilmoitamme muutoksista verkkosivuillamme futuedu.com/tietosuojaseloste, josta löydät aina viimeisimmän version tietosuojaselosteesta.