Testaa mitä osaat.

Opi mitä et.

Kaiken kattava verkkokoulutuspalvelu tietotyön tärkeimpien ohjelmisto-taitojen hallitsemiseen.

Aloita testaamalla osaamisesi

Ilmaiseksi, ei vaadi rekisteröitymistä

Tietotyön tärkeimmät ohjelmisto-taidot

Excel kurssi
Outlook kurssi
PowerPoint kurssi
Teams kurssi
Word kurssi
Tutustu kursseihin

Miten Futuedu toimii?

Kaikki ohjelmistot on pilkottu yksittäisiin taitoihin. Testaa mitkä taidot jo osaat, opiskele puuttuvat taidot ja seuraa taitojen kehitystä Futuscorella.

Testaa mitä taitoja osaat ja mitä et

Testaa Futuedun osaamiskartoituksella mitä taitoja osaat ja mitä et. Osaamistestimme mukautuu edellisten vastaustesi pohjalta, antaen sinulle mahdollisimman tarkan kuvan, mahdollisimman vähillä kysymyksillä.

Näe mitä taitoja osaat ja mitä et

Näe ja ymmärrä mitä osaat ja mitä et. Pääset tutkimaan osaamistasi (todennäköisesti ensimmäistä kertaa) taitojen - ei ohjelmistojen, osioiden tai videoiden - tarkkuudella. Esim. Excelissä Futuedussa on yli 100 taitoa! Ymmärtämällä nykyisen osaamisesi tiedät myös mitä et tiedä, joka onkin uuden oppimisen lähtökohta. Ethän voi edes tietää mitä et tiedä, ellei joku sitä sinulle kerro...

Opi puuttuvat taidot interaktiivisilla opetusvideoilla

Kun tiedät mitä et tiedä, voit keskittyä opiskelemaan sinulle tärkeimpiä aiheita. Oppiminen on yhtäkkiä aivan uudenlainen nautinto, kun opit jatkuvasti sinulle uusia taitoja. Ja kaiken lisäksi oppiminen tapahtuu Futuedun kehittämillä interaktiivislla opetusvideoilla, ei passiivisesti perus-videoita katsomalla.

Harjoittele ja vahvista oppimasi taidot

Opiskelun jälkeen pääset harjoittelemaan ja testaamaan uudet taitosi. Harjoittelu vahvistaa oppimista ja pitää oppimisen aktiivisena. Harjoittelu ja testaaminen tapahtuu edelleen taito-tasolla joko monivalintakysymyksillä tai tekemällä harjoituksia itse ohjelmistossa (esim. Excelissä harjoitustyökirjojen avulla, joiden tehtävien vastaukset syötetään Futueduun).

Osaamisesi kasvaa ja suositukset paranevat

Opittujen taitojen vahvistamisen myötä osaamisesi Futuedussa tarkentuu ja pääset taas jatkamaan opiskeluja sinulle tärkeimpiin, vielä osaamattomiin taitoihin. Mikä onkaan motivoivampaa, kuin nähdä ja ennen kaikkea kokea oppiminen!

Ohjelmistot ja tarpeet muuttuvat ja kehittyvät - pysy mukana

Ohjelmistot ja tarpeet muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Siksi myös Futuedun materiaalit kehittyvät ja parantuvat jatkuvasti. Lisäämme myös täysin uusia ohjelmistoja valikoimaan toiveiden mukaan.

Futuedu on luotu sinulle ja yrityksellesi

Aloita Futuedu-matkasi testaamalla osaamisesi ilmaiseksi haluamastasi ohjelmistosta, ilman rekisteröintiä. Jos etsit ratkaisua yrityksellesi, lue miten Futuedu auttaa yritystäsi.