Pikatäydennys

(

04:13

)

Excel pikatäydennys on (suhteellisen) uusi Excelin ominaisuus. Se on ollut Exceleissä 2013-versioista lähtien ja sisältyy 365 tilauksiin. Vaikka tästä on kulunut jos lähes 10 vuotta, on varsinkin aikaisemmin ennen 365 tilauksia, Microsoft Office -versiot olleet helposti useita vuosia vanhoja.

Pikatäydennys on periaatteessa automaattisen täytön seuraava askel. Pikatäydennys mahdollistaa uuden datan luomista olemassa olevan datan pohjalta, mutta tekee sen monipuolisemmin, kuin automaattinen täyttö.

Pikatäydennyksen avulla esim. sanojen poimiminen toisesta solusta (esim. etunimi solusta, joka sisältää etu- ja sukunimet) tai virheellisen datan korjaaminen (esim. pisteellä erotettu numero) on todella nopeaa. Ja mikä parasta, pikatäydennyksen avulla tämä onnistuu yhtä nopeasti 10 tai vaikka 10 000 riville!

1. Testaa osaamisesi

Testaa nykyinen osaamisesi. Mikä onkaan tärkeämpää, kuin tietää mitä osaa ja mitä ei. Uuden oppimisessa tärkeä on tietää mitä ei tiedä.

Osaamistesti antaa sinulle tarkan kuvan osaamistasostasi ja se on täysin ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä.

2. Opiskele

Katso tämä ja 4 vapaavalintaista videota ilmaiseksi

Ja koe Futuedun tapa oppia

Rekisteröidy ja kokeile ilmaiseksiKirjaudu sisään

3. Harjoittele

Laita opitut asiat heti käytäntöön ja harjoittele itse ohjelmistossa tai monivalintakysymyksillä. Pääset kokeilemaan tätä ja 4 muuta vapaavalintaista videota rekisteröitymällä ilmaiseksi.

4. Vahvista osaaminen

Tarkista osaatko aiheet ja todenna osaaminen. Pääset kokeilemaan tätä ja 4 muuta vapaavalintaista videota rekisteröitymällä ilmaiseksi.