Automaattinen täyttö

(

03:30

)

Excelin automaattinen täyttö on todella kätevä ominaisuus uuden datan luomiseen olemassa olevasta datasta. Sen avulla voidaan säästää todella paljon aikaa.

Automaattinen täyttö mahdollistaa (yleensä) muutaman esimerkin avulla esimerkiksi päivämäärien jatkamisen kasvamaan halutulla määrällä seuraavaan soluun tai kaavojen kopioimisen siten, että soluviittaukset kulkevat mukana samassa suhteessa.

Automaattisen täytön asetuksista voidaan muuttaa automaattisen täytön toimintalogiikkaa ja esimerkiksi täyttää vain arkipäivät (ilman viikonloppuja) haluttuihin soluihin.

1. Testaa osaamisesi

Testaa nykyinen osaamisesi. Mikä onkaan tärkeämpää, kuin tietää mitä osaa ja mitä ei. Uuden oppimisessa tärkeä on tietää mitä ei tiedä.

Osaamistesti antaa sinulle tarkan kuvan osaamistasostasi ja se on täysin ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä.

2. Opiskele

Katso tämä ja 4 vapaavalintaista videota ilmaiseksi

Ja koe Futuedun tapa oppia

Rekisteröidy ja kokeile ilmaiseksiKirjaudu sisään

3. Harjoittele

Laita opitut asiat heti käytäntöön ja harjoittele itse ohjelmistossa tai monivalintakysymyksillä. Pääset kokeilemaan tätä ja 4 muuta vapaavalintaista videota rekisteröitymällä ilmaiseksi.

4. Vahvista osaaminen

Tarkista osaatko aiheet ja todenna osaaminen. Pääset kokeilemaan tätä ja 4 muuta vapaavalintaista videota rekisteröitymällä ilmaiseksi.