Kanavan keskustelut

(

04:26

)

Teams kanavan kommunikointi perustuu keskusteluihin. Kava ei siis ole "normaali" jatkuva chat, vaan siinä keskustelut liittyvät aina aiheeseen, jossa käydään siihen liittyvää keskustelua. Tämä helpottaa aiempien keskustelujen löytämisen ja keskustelun oikeassa kontekstissa.

Kirjoittaja voi poistaa tai muokata omia viestejä jälkikäteen. Muut käyttäjät voivat reagoida viesteihin nopeasti hymiö-reaktioiden avulla. Viestejä voi myös mekritä lukemattomaksi, joka helpottaa sen löytämistä myöhemmin, sillä lukemattomat viestit ovat korostettuina.

Viestejä voi myös osoittaa suoraan jollekkin käyttäjälle, jolloin he saavat ilmoituksen, että heidät on mainittu keskustelussa. Halutessaan saman voi tehdä myös kerralla koko kanavalle tai tiimille, jolloin kaikki kanavan jäsenet saavat ilmoituksen.

Viestin voi myös merkitä tärkeäksi, jolloin se korostuu. Tällöin sitä ei kuitenkaan tule ilmoituksia kanavan tai tiimin jäsenille.

Uuden keskustelun voi myös määriittää ilmoitukseksi, joka vie kanavalla enemmän tilaa ja herättää enemmän huomiota, kuin perinteinen keskustelu. Ilmoituksen voi myös julkaista useammalle kanavalle kerralla.

1. Katso video

Katso tämä ja 4 vapaavalintaista videota ilmaiseksi

Ja koe Futuedun tapa oppia

Rekisteröidy ja kokeile ilmaiseksiKirjaudu sisään

2. Harjoittele

Laita opitut asiat heti käytäntöön ja selvitä opitko aiheet. Pääset kokeilemaan tätä ja 4 muuta vapaavalintaista videota rekisteröitymällä ilmaiseksi.

3. Todenna osaaminen

Tarksita osaatko aiheet ja todenna osaaminen. Pääset kokeilemaan tätä ja 4 muuta vapaavalintaista videota rekisteröitymällä ilmaiseksi.