Siirtymät

(

05:33

)

PowerPoint-esitystä voi "elävöittää" erilaisten siirtymien avulla. Siirtymät ovat animaatioita, jotka näkyvät, kun siirrytään seuraavaan diaan.

Siirtymät ovat jaoteltu kolmeen eri luokkaan:

  • Hienovarainen, jotka eivät (toivottavasti) vie liikaa huomiota. Näitä ovat esimerkiksi muodonvaihdos, himmennys ja työntö.
  • Jännittävä, jotka ovat jo astetta näyttävämpiä ja saavat todennäköisemmin esityksen seuraajan huomion. Näitä ovat esimerkiksi kaatuminen, sivun kääntö ja zoomaus.
  • Dynaaminen sisältö, jotka hyödyntävät dian sisältöä, esimerkiksi logoa. Näitä siirtymiä ovat esimerkiksi panorointi ja läpilento.

1. Testaa osaamisesi

Testaa nykyinen osaamisesi. Mikä onkaan tärkeämpää, kuin tietää mitä osaa ja mitä ei. Uuden oppimisessa tärkeä on tietää mitä ei tiedä.

Osaamistesti antaa sinulle tarkan kuvan osaamistasostasi ja se on täysin ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä.

2. Opiskele

Katso tämä ja 4 vapaavalintaista videota ilmaiseksi

Ja koe Futuedun tapa oppia

Rekisteröidy ja kokeile ilmaiseksiKirjaudu sisään

3. Harjoittele

Laita opitut asiat heti käytäntöön ja harjoittele itse ohjelmistossa tai monivalintakysymyksillä. Pääset kokeilemaan tätä ja 4 muuta vapaavalintaista videota rekisteröitymällä ilmaiseksi.

4. Vahvista osaaminen

Tarkista osaatko aiheet ja todenna osaaminen. Pääset kokeilemaan tätä ja 4 muuta vapaavalintaista videota rekisteröitymällä ilmaiseksi.