Vertailu

(

03:48

)

Excelissä vertailu ei välttämättä itsessään ole kovin käytetty ominaisuus. Se kuitenkin mahdollistaa loogisten funktioiden, kuten JOS tai SUMMA.JOS -funktioiden käytön.

Vertailussa Excelin kaavassa tehdään jokin "väittämä", esim. =A1=10, eli tässä väitetään että solun A1 arvo on tasan 10. Tämän lopputulemana Excel kertoo pitääkö tämä väittämä paikan, joko TOSI tai EPÄTOSI -lopputuloksella.

Vertailuina käytetään mm. yhtä kuin, ei yhtä kuin, pienempi kuin, suurempi kuin, pienempi tai yhtä suuri kuin ja suurempi tai yhtä suuri kuin väittämiä, sekä funktioita JA ja TAI.

1. Testaa osaamisesi

Testaa nykyinen osaamisesi. Mikä onkaan tärkeämpää, kuin tietää mitä osaa ja mitä ei. Uuden oppimisessa tärkeä on tietää mitä ei tiedä.

Osaamistesti antaa sinulle tarkan kuvan osaamistasostasi ja se on täysin ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä.

2. Opiskele

Katso tämä ja 4 vapaavalintaista videota ilmaiseksi

Ja koe Futuedun tapa oppia

Rekisteröidy ja kokeile ilmaiseksiKirjaudu sisään

3. Harjoittele

Laita opitut asiat heti käytäntöön ja harjoittele itse ohjelmistossa tai monivalintakysymyksillä. Pääset kokeilemaan tätä ja 4 muuta vapaavalintaista videota rekisteröitymällä ilmaiseksi.

4. Vahvista osaaminen

Tarkista osaatko aiheet ja todenna osaaminen. Pääset kokeilemaan tätä ja 4 muuta vapaavalintaista videota rekisteröitymällä ilmaiseksi.