Pivot-taulukon arvokentän asetukset

(

05:00

)

Excel pivot-taulukon arvokentän asetuksista voidaan määrittää miten arvot vedetään yhteen pivot-taulukossa.

Arvokentän asetuksien kautta voidaan päättää lasketaanko arvot yhteen summa, laske, laske numerot, keskiarvo, suurin, pienin, tulo, keskihajonta tai varianssi -funktioilla laskentaperuste-valikosta.

Arvokenttien asetuksista voidaan myös määrittää missä muodossa muodossa arvot näytetään. Oletuksen (ei laskentaa) lisäksi arvot voidaan näyttää myös esimerkiksi prosentteina kokonaissummasta.

Arvokentän asetuksista hallitaan myös pivot-taulukon arvokentän lukumuotoilua. Tämä tehdään siis pivot-taulukoiden kohdalla eri tavalla, kuin solujen lukumuotoilut.

Futuedusta löytyy oma video pivot-taulukon ajan ryhmittelyyn.

1. Testaa osaamisesi

Testaa nykyinen osaamisesi. Mikä onkaan tärkeämpää, kuin tietää mitä osaa ja mitä ei. Uuden oppimisessa tärkeä on tietää mitä ei tiedä.

Osaamistesti antaa sinulle tarkan kuvan osaamistasostasi ja se on täysin ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä.

2. Opiskele

Katso tämä ja 4 vapaavalintaista videota ilmaiseksi

Ja koe Futuedun tapa oppia

Rekisteröidy ja kokeile ilmaiseksiKirjaudu sisään

3. Harjoittele

Laita opitut asiat heti käytäntöön ja harjoittele itse ohjelmistossa tai monivalintakysymyksillä. Pääset kokeilemaan tätä ja 4 muuta vapaavalintaista videota rekisteröitymällä ilmaiseksi.

4. Vahvista osaaminen

Tarkista osaatko aiheet ja todenna osaaminen. Pääset kokeilemaan tätä ja 4 muuta vapaavalintaista videota rekisteröitymällä ilmaiseksi.