< Blogi
18.1.2021
-
Karri Hiekkanen

Viikoittaiset webinaari-koulutukset osaksi Futuedua

Futuedun tarjonta kasvaa huomattavasti viikoittaisten webinaari-koulutuksien muodossa. Vuodesta 2021 alkaen Futueduun kuuluu kaikkien verkkokurssien lisäksi viikoittaisia webinaari-koulutuksia, samaan hintaan.

Futuedun tarjonta kasvaa huomattavasti viikoittaisten webinaari-koulutuksien muodossa. Vuodesta 2021 alkaen Futueduun kuuluu kaikkien verkkokurssien lisäksi viikoittaisia webinaari-koulutuksia, samaan hintaan. Nämä webinaarityyppiset etäkoulutukset mahdollistavat uuden tavan syventyä, opiskella ja kerrata tietotyöntekijän tärkeimpiä softia.

Tärkeimpänä ominaisuutena kaikki webinaari-koulutuksemme järjestetään suorina, joka mahdollistaa omien kysymysten esittämisen ja koulutuksien mukautumisen osallistujien vauhtiin ja tarpeisiin.

Webinaari-koulutukset osana Futuedua

Webinaari-koulutukset tuovat sekä vaihtoehtoisen tavan oppia, että tehokkaan tavan kerrata ja syventyä itselle tärkeisiin asioihin. Voit siis opiskella esimerkiksi Excelin salat omatoimisesti interaktiivisella verkkokurssilla tai (tällä hetkellä) 8 eri Excel-koulutuksen avulla.

Eri opiskelumuotojen yhdistäminen tarjoaa myös joustavan ja räätälöidyn tavan oppia itselle tärkeät asiat. Voit esimerkiksi opiskella Excelin perusteet verkkokurssilla ja syventyä tämän jälkeen juuri sinulle tärkeisiin aiheisiin (esim. Excel pivot, Phaku tai Kaaviot) kouluttajan kanssa.

Webinaari-koulutuksista löytyy myös sisältöä, jota ei ole verkkokursseina, esimerkiksi Power BI perusteet -koulutus.

Kätevästi työpäivän aikana

Kaikki webinaari-koulutukset kestävät 1,5 tuntia, ilman taukoja. Puolitoista tuntia on juuri sopiva aika perehtyä syvällisestikin tiettyyn aiheeseen, viemättä kuitenkaan liikaa aikaa työpäivästä.

Palautteen mukaan webinaarien kesto on todettu todella hyväksi. Kuulemme toki mielellämme, toiveita koulutuksien keston ja ajankohdan suhteen. Siksi kannustammekin toivomaan lisää webinaari-aiheita ja -aikoja palautteen kautta.

Kertaaminen onnistuu 3 kuukauden ajan

Webinaari-koulutuksiin osallistuneet pääsevät myös kertaamaan webinaaria 3 kuukauden ajan koulutuksen tallenteen avulla. Näin on helppoa käydä kertaamassa jokin osio koulutuksesta, kun se on pääpirteissään vielä muistissa.

Järjestämme samat koulutukset noin 1 kuukauden sykleissä, joten osallistuminen uuteen koulutukseen voi olla myös varteen otettava vaihtoehto. Näin interaktio kouluttajan kanssa on taas mahdollista ja oma oppiminen tehostuu.

Koulutuksia Excelistä, Wordista, PowerPointista ja Power BI:stä

Tällä hetkellä webinaari-koulutuksia löytyy Microsoftin tärkeimmistä työkaluista tietotyöntekijälle. Varsinkin Excelistä löytyy todella laaja tarjonta eri webinaari-koulutuksia aina Excelin perusteista, Pivot-taulukko ja PHAKU ja XHAKU -koulutuksiin asti.

Tutustu tarkemmin webinaari-koulutuksiin:

Lisää koulutuksia ja uusia softia tuodaan tarpeen, kysynnän ja palautteen pohjalta.

Sisältyy Futuedun Oppija -versioon

Mitäs nämä uudet webinaari-koulutukset sitten maksavat?

Uskomme, ettei oppimista tule rajoittaa erilaisilla lisäpalveluilla ja keinotekoisilla rajoitteilla. Siksi webinaari-koulutukset kuuluvat Futuedun Oppija -versioon.

Futueduun kuuluu siis tällä hetkellä kaikki interaktiiviset verkkokurssit, osaamistestit ja viikoittaiset webinaari-koulutukset.

Jos kuitenkin haluat osallistua vain yhteen webinaari-koulutukseen, onnistuu sekin. Hinta yhdelle webinaari-koulutukselle on 99,00 € + alv 24 %.

Jos oppiminen on kuitenkaan yhtään lähempänä sydäntä, kannattaa hankkia Futuedu Oppija-versio. Oppija-versio sisältää kaikki Futuedun ominaisuudet, kymmeniä webinaareja sekä 3 interaktiivista verkkokurssia vain kahden yksittäisen webinaarin hinnalla: 192,00 € + alv 24 %.

Jos kiinnostuit Futuedusta ja uusista webinaari-koulutuksistamme, tutustu tarkemmin tuleviin koulutuksiin, kokeile Futuedua ja interaktiivisia verkkokursseja ilmaiseksi tai ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut Futuedusta teidän yrityksellenne.

Oletko sinä Excel-guru?

Testaa tarkasti nykyinen Excel-osaamisesi Futuedun ilmaisella osaamistestillä. Ei vaadi rekisteröitymistä.

Testaa Excel-osaamisesiTai tutustu Futueduun lisää