< Blogi
4.11.2019
-
Tomas Kukkonen

Futuedu livenä!

Kuukausien kehitystyön jälkeen voimme iloisesti ilmoittaa, että Futuedu on livenä!

Viimeiset neljä vuotta olemme kokeilleet lukuisia keinoja paremman Office-koulutuksen eteen. Excelkoulu-brändin alla olemme luoneet eri mittaisia ja muotoisia verkkokursseja PowerPointin perusteista Excelin Pivot-taulukoihin asti. Olemme kouluttaneet tunnin mittaisia "käännetyn luokkahuoneen" tehtäväpohjaisia koulutuksia, äärimmilleen hiottuja valmiita Excel perusteet ja edistyneet kokonaisuuksia, konsultatiivisia kahden päivän Office 365 koulutuksia, Outlook koulutuksia, unohtamatta webinaari-muotoisia Excel koulutuksia!

Kaiken aikaa mielessämme on kuitenkin ollut yksi tavoite. Kuinka voisimme viedä softan verkkokoulutuksen seuraavalle tasolle? Saimme verkkokoulutukset hyvin käyntiin ulkopuolisten palveluntarjoajien valmiilla alustoilla, mutta mitä pidemmälle yritimme koulutusta viedä, sitä haastavammaksi valmiiden alustojen käyttö kävi.

Niinpä lähdimme tämän vuoden toukokuussa kehittämään täysin omaa alustaamme, joka mahdollistaisi verkkokoulutuksen viemisen seuraavalle tasolle. Ja nyt, 1.11.2019 voimme ylpeästi ilmoittaa, että Futuedu, radikaalisti parempi Office-verkkokoulutusalustamme on livenä!

Mahtavaa palautetta testikäyttäjiltämme

Ensimmäiset testikäyttäjät aloittivat Futuedun käyttämisen 1.10. Olemme saaneet heiltä erinomaista palautetta sekä alustasta, että interaktiivisesta koulutusmateriaalistamme.

Positiivisen palautteen saattelemana päätimme julkaista Futuedun nyt kaikkien saataville, vain kuukauden testikäyttöjakson jälkeen!

Heti saatavilla 13 kurssia ja paljon muuta

Futuedusta löytyy heti julkaisun yhteydessä 12 kurssia Office-softien opiskeluun. Kurssit keskittyvät tällä hetkellä Exceliin, josta on 9 kurssia sekä PowerPointiin, josta on 4 kurssia.

Voit tutustua nykyiseen sisältöömme tarkemmin täältä.

Kaikki sisältö on interaktiivista

Futuedun toistaiseksi suurin vahvuus ovat interaktiiviset opetusvideomme. Materiaali on kuin laadukkainta videosisältöä, paitsi että ratkaisevissa kohdissa video pysähtyy ja katsojaa pyydetään itse tekemään opetettava asia, suoraan videolla! Käyttäjät tekevät siis itse, eivätkä vain seuraa passiivisina katsojina. Näin oppiminen on aktiivista ja asiat jäävät huomattavasti paremmin mieleen. Softan oppiminen tuntuu enemmän siltä kuin pelaisi peliä.

Interaktiivista videota on turha koittaa tarkemmin selittää tekstillä. Käy mieluummin itse kokeilemassa mistä interaktiivisissa opetusvideoissamme on kyse!

Jatkuvasti uutta ja paranneltua sisältöä

Futuedun sisältö kasvaa käyttäjiensä tarpeiden mukaan. Lisäämme uutta materiaalia viikoittain ja ensi vuoden alussa julkaisemme kurssit Wordista ja Outlookista. Jos toivomaasi sisältöä ei vielä löydy, jätä meille pyyntö ja teemme sen tuota pikaa!

Kuukausittaiset raportit HR-osastolle

Mitä ei voi mitata, ei voi parantaa! Tästä syystä alustamme tarjoaa yrityksille ja organisaatioille kuukausittaista raportointia käyttäjien opiskelusta ja osaamisen kehityksestä.

Uusia ominaisuuksia lähitulevaisuudessa

Oman alustan kauneus on kuitenkin sen tulevaisuudessa. Voimme itse kehittää täysin uusia ominaisuuksia, joita verkkokoulutuksessa ei vielä muualta ole saatavilla.

Tällä hetkellä työn alla ovat testit.

Testien avulla pystymme pian selvittämään yksittäisten ominaisuuksien tarkkuudella käyttäjien nykyisen osaamistason sekä henkilökohtaiset kehitystarpeet. Kun osaaminen ja tarpeet ovat tiedossa, pystymme tulevaisuudessa räätälöimään materiaalin vastaamaan jokaisen käyttäjän henkilökohtaisiin kehitystarpeisiin. Miksi kaikkien pitäisi oppia sama materiaali, samassa tahdissa istuen samassa koulutustilassa, kun materiaali voidaan räätälöidä vastaamaan juuri jokaisen henkilön taitotasoa ja tarpeita.

Tähän kiteytyy myös visiomme verkkokoulutuksen tulevaisuudesta: Henkilökohtaisesti räätälöityä tehokasta ja innostavaa koulutusta. Täysin räätälöityyn malliin on vielä matkaa, mutta tämä on tavoite, jota kohti ponnistelemme ja osittain kohdennettu sisältö on tavoitteena saavuttaa testien avulla jo ennen vuodenvaihdetta.

Testaa Futuedua testitunnuksilla

Jos visiomme tulevaisuuden koulutuksesta resonoi ja uskot, että yrityksenne tai organisaationne voisi hyötyä tulevaisuuden verkko-oppimisalustastamme, pyytäkää ilmaiset testitunnukset ja katsotaan voisiko Futuedu palvella teitä.

Oletko sinä Excel-guru?

Testaa tarkasti nykyinen Excel-osaamisesi Futuedun ilmaisella osaamistestillä. Ei vaadi rekisteröitymistä.

Testaa Excel-osaamisesiTai tutustu Futueduun lisää