Office-taidot haltuun.
Henkilökohtaisesti räätälöitynä.

Tietotyön tärkeimmät ohjelmistotaidot haltuun, jokaiselle henkilökohtaisesti räätälöitynä.

Arvokasta tietoa osaamisesta.
Ja sen kehityksestä.

Henkilöstön osaaminen on yrityksen tärkein resurssi. Jotta osaamista voi kehittää tulee se ymmärtää tarkasti. Futuedu on ainut alusta, jossa osaamista mitataan  yksittäisten taitojen tarkkuudella. Unohda kurssisuoritukset, koulutusosallistumiset ja CV-merkinnät. 35/121 Excel-taitoa hallussa kertoo paljon enemmän, varsinkin, kun tiedetään mitkä taidot ovat hallussa.

Jokainen oppii.
Omasta lähtötasosta, omaan tahtiin.

Futuedu tarjoaa jokaiselle henkilökohtaisesti räätälöityä oppimista. Ei enää ryhmäkoulutuksien “liian helppoa” “liian vaikeaa” “liian nopeaa” “liian hidasta” -palautteita, vaan jokaiselle henkilökohtaista oppimista, omaan tahtiin, omasta lähtötasosta.

Yksi Futuedu.
Kaikki osaamisratkaisut.

Futuedu ratkaisee kaikki ohjelmisto-osaamisen kehittämisen tarpeet. Oli kyseessä sitten nykyhenkilöstön osaamisen kartoitus, työnhakijoiden osaamisen testaaminen, henkilökohtaisesti räätälöidyn opiskelun mahdollistaminen tai koulutuspäivien järjestäminen.

Osaamisen testaaminen

Nykyisten tai potentiaalisten työntekijöiden oikean osaamisen selvittäminen antaa arvokasta tietoa päätöksien tueksi.

Henkilöstön osaamisen kehittäminen

Mitä enemmän henkilöstöä ja mitä vaihtelevampia työnkuvia heillä on, sitä tärkeämpää on tarjota jokaiselle henkilökohtainen tapa oppia.

Uusien työntekijöiden perehdytys

Onko olemassa parempaa aikaa nostaa uusien työntekijöiden osaaminen huipputasolle, kuin työhön perehdytyksen yhteydessä, ennen kiireiden alkua, osana onboardingia.

Koulutuspäivä, henkilökohtaisesti räätälöitynä

"Flipped classroom" tai "käännetty opetus" yhdistää perinteisen koulutuksen ja Futuedun parhaat puolet: henkilökohtaisesti räätälöityä opiskelua, tiettynä, opiskeluun varattuna aikana, kouluttajan tuella.

Tietotyön tärkeimmät taidot.
Tärkeimmistä ohjelmista.

Tietotyöläisen tulee tuntea työkalunsa. Päälle 30 % tietotyöjasta menee Officen parissa. Hallitsemalla Officen, työnteko on mielekkäämpää, tehokkaampaa ja vaikuttavampaa.

Excel kurssi
Outlook kurssi
PowerPoint kurssi
Teams kurssi
Word kurssi

Kiinnostuitko?
Varaa demo tai lähetä viestiä.

Aloita tästä